İSTANBUL / ESENYURT - Katip Çelebi Anaokulu

0(212) 699 9981
İNCİRTEPE MAH. 285. SK. PAZAR YERİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ESENYURT / İSTANBUL
Vizyon
Toplumun gelişmesine eğitim ve öğretimin bir parçası olarak katkı sağlamaktır. Eğitim ve bilim merkezi olmak ayrıca ülkemizi ileri götürecek mutlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuz Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; Bireysel farklılıkları gözeterek, eğitim/öğretim ortamlarını sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Temel amacı okulöncesi yaş grubundaki çocukların eğitim öğretim faaliyetlerine bilimsel bir perspektiften bakarak çocukların hazır bulunuşluk düzeylerinin ilkokul eğitimine uygun hale gelmesidir.
Öğretmen :-
Öğretim Şekli :
DOĞALGAZ
Ulaşım
Okulumuzun yan tarafından Balıkyolu ve Tokat Mahallesi Minibüsleri ile 142K Nolu İETT otobüsleri belirli aralıklarla geçmektedir. Okulumuz İncirtepe Kültür Merkezi´ne ve Necmi Kadıoğlu Stadyumu´na 200 Mt. Mesafede Yer Almaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Esenyurt´un Merkezine Oldukça Yakın Olup Genellikle Ailelerin Oturmayı Tercih Ettiği Kiptaş 4, Kiptaş 5 ve Özyurtlar NCİTY Sitelerinin Arasında Yer Almaktadır.
Okulumuz İl Merkezine 34 Km, İlçe Merkezine 3 Km Uzaklıkta Yer Almaktadır.